Apdovanoti dainuojamosios poezijos festivalio-konkurso nugalėtojai

Panevėžio muzikiniame teatre vyko vienas skambiausių poetės Elenos Mezginaitės 75-mečio minėjimo akcentų – jau 5-asis Lietuvos jaunimo dainuojamosios poezijos festivalis-konkursas „Mano senas drauge…“.

Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas Didžiojo prizo ir I vietos laimėtojoms už E. Mezginaitės poezijos interpretaciją Alytaus A. Ramanausko-Vanago gimnazijos moksleivėms Aurelijai Baliukynaitei ir Kristinai Zubrickaitei įteikė specialų Savivaldybės prizą.

„Sveikinu Jus – laureatus, jų mokytojus, šeimas ir visus čia susirinkusius. Mieli dalyviai, šiandien dovanojate pačią gražiausią šventę ir dovaną miestui. Dovanojate kūrybą, interpretacijas, save. Dėkoju Jums ir Jūsų mokytojams – bendro nuoseklaus darbo dėka šiandien džiaugiamės puikiais rezultatais. Sėkmės atrandant, kuriant ir įgyvendinant“, – linkėjo R. Račkauskas.

Festivalyje dalyvavo jaunimas iki 23 metų. I-III vietos skiriamos už dainuojamosios poezijos atlikimo profesionalumą, originalumą ir I-III vietos skiriamos už poetės Elenos Mezginaitės kūrybos interpretaciją.

Panevėžio miesto savivaldybės Komunikacijos skyriaus informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode