Mokytis niekada ne vėlu

„Jei tuo metu, kai ateina senatvė, žmogus yra kažkuo labai užsiėmęs, tai išmintinga senatvė kantriai ir mandagiai laukia, pakol tas žmogus atsilaisvins“, – tokiais žodžiais visus Lietuvos trečiojo amžiaus universiteto (TAU) klausytojus pasveikino rašytojas pozityvistas Jeronimas Laucius. Praėjusią savaitę į naujųjų mokslo metų šventę pakvietė ir Panevėžio TAU fakultetas.

TAU – įstaiga, vienijanti visus, kas mokosi visą gyvenimą. Jos tikslas – propaguoti įvairaus amžiaus žmonių kultūrinę ir visuomeninę patirtį, organizuoti renginius, skatinti švietimą.

„Tiesą sakant, tokio gausaus susirinkusiųjų Panevėžyje būrio tikrai nesitikėjome. Tai ir džiugina, ir įpareigoja veikti“, – sako Panevėžio skyriaus vadovė Zita Kazlauskienė.

Klausytojai buvo informuoti apie numatomus fakultetus: užsienio (anglų) kalbos (Regina Račkauskienė), istorijos ir pasaulio pažinimo (Jonas Lazauskas ir Z. Kazlauskienė), dvasinio ugdymo (Milda Krasnickienė), kompiuterinio raštingumo, sveikatinimo ir kūno kultūros, kultūros ir menų (Dalia Gaspariūnienė).

TAU tebelaukia norinčių ne tik dalyvauti, mokytis, bet ir mokyti kitus. Kontaktinis asmuo – Zita Kazlauskienė, tel. 8 673 01153.

Spalio-lapkričio mėnesio TAU Panevėžio fakulteto organizuojamų užsiėmimų planas skelbiamas www.panevezys.lt – Neformalus suaugusiųjų švietimas.

Panevėžio miesto savivaldybės Komunikacijos skyriaus informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode