Sporto šventė Mažeikių rajone vėl sukvietė daug dalyvių ir sirgalių

 Rugsėjo 10-ąją Sedos sporto komplekse jau 19-ąjį kartą buvo surengtas futbolo turnyras Sedos taurei laimėti. Mažas Žemaitijos miestelis sulaukė daugybės sporto mėgėjų, aistruolių ir entuziastų. Taip pat vyko ir krepšinio turnyras 3X3 Sedos taurei laimėti.  

Pasveikino tradiciškai                     

Renginį vedė Sedos kultūros centro režisierius Gediminas Jokubauskas. Jis pasveikino visus susirinkusius ir pristatė šventės organizatorius: sporto klubą „Sedula – Aibė“, Sedos seniūniją, Sedos kultūros centrą ir Sedos bendruomenę.

Vyriausiasis renginio organizatorius Ričardas Zoza taip pat pasveikino visus atvykusius ir padėkojo už dalyvavimą. „Mūsų miestelis, nors ir nedidelis, tačiau turi gilias ir senas sporto tradicijas“, – sakė R. Zoza, išvardindamas gausų būrį rėmėjų.

Nugalėjo šeimininkai

Dėl Sedos taurės varžėsi 4 komandos: Sedos „Sedula“, Tirkšlių „Pušynas“, Skuodo „Šarūnas“ ir Balsių „Balsiai“. Garbingą trečiąją vietą iškovojo svečiai iš Skuodo – „Šarūno“ komanda. Antrąja vieta džiaugėsi Balsių „Balsiai“ ir pergalės triumfą šventė Sedos „Sedula“.

Perspektyviausiu turnyro futbolininku pripažintas Mindaugas Keršys iš Tirkšlių „Pušyno“, geriausiu vartininku – Linas Šmaižys iš Skuodo „Šarūno“, geriausiu gynėju – Kornelijus Kairys iš „Balsių“, geriausiu saugu – Rokas Gecevičius taip pat iš „Balsių“, geriausiu puolėju – Antanas Tautvydas iš „Sedulos“ ir absoliučiai geriausiu turnyro futbolininku – Ritis Leliūga – irgi iš „Sedulos“. Už nuopelnus Sedos futbolui apdovanotas Saulius Giniotis – ilgametis Sedos „Sedulos“komandos vartininkas.

Krepšinio turnyre 3X3 trečiąją vietą pelnė Mažeikių „Audi“, antri buvo „Alfa“ – taip pat iš Mažeikių ir pirmosios vietos laurus nuskynė Skuodo „Griaustinis“.

Valerija KVEDARAITĖ

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode