Oginskių dvaro sodyboje – sportinių šokių kvalifikacinės varžybos „Plungės mero taurė 2017“

Gegužės 13 d. Oginskių dvaro sodyboje Plungėje vyks sportinių šokių kvalifikacinės varžybos „Plungės mero taurė 2017“, kurias organizuoja Lietuvos sportinių šokių federacija ir sportinių šokių klubas „Žingsnis“.

Klubas „Žingsnis“ sportinių šokių varžybas Vakarų Lietuvos regione rengia jau daugiau kaip 10 metų – Plungėje, Klaipėdoje, Palangoje. Kiekvienais metais į mūsų kraštą atvyksta sportininkai ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Italijos, Kazachstano, Lenkijos, Rusijos, Suomijos, Vokietijos. Iš daugelio šių šalių atvyksta tarptautinės kategorijos teisėjai bei jaunųjų sportininkų palaikymo komandos – šeimos nariai, draugai. Klubo „Žingsnis“ organizuojamos varžybos išsiskiria kvalifikuota vertintojų komanda, gausiu būriu dalyvių, šventiška atmosfera.

Šiais metais varžybose Plungėje per visą dieną laukiame daugiau kaip 600 dalyvių (nuo pačių mažiausiųjų iki 16 – 18 metų amžiaus sportininkų) ir apie 1000 žiūrovų – tų, kurie atlydės mažuosius šokėjus, o taip tų, kurie atvyks pasigėrėti judesio ir muzikos švente Oginskių dvare. Vakaro dalies metu muziką atliks solistai, vyks profesionalių šokėjų pasirodymai, šokių pamokėlės ir visokie smagumai.

Organizatorių informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode