Telšių apskrities neįgaliųjų sporto klubo „Atletas“ plaukimo turnyras „Telšių taurė“

Balandžio 7 d. startavo Telšių apskrities neįgaliųjų sporto klubo „ATLETAS“ organizuojamas plaukimo turnyras „TELŠIŲ TAURĖ“. Organizatoriai džiaugiasi, kad per trumpą sporto klubo gyvavimą surengė tokias šaunias neįgalių asmenų plaukimo varžybas, kurios ateityje bus rengiamos kiekvienais metais ir Telšių miesto taurė pasieks vis kitus Lietuvos miestus.

Kaip ir pridera šeimininkams, iki kitų metų plaukimo turnyro taurė lieka namuose – Telšiuose. Ir sportininkai, ir sporto klubo prezidentas Modestas Grauslys didžiuojasi plaukikų komanda, kuri įrodė, kad yra geriausia iš trijų Lietuvos miestų ir nugalėjo plaukimo laisvu stiliumi estafetėje 4 x 25 m (1:50,02). Mes įrodėme, jog esame patys geriausi ir siekiame tik aukščiausių rezultatų. Estafetės rungtyje sidabro medalius laimėjo plaukimo komanda iš Kazlų Rūdos miesto (2:01,61), o bronzos medaliai atiteko Kauno miestui (2:11,88). Klubo plaukikai Laurynas Staigis, Deimantė Kazragytė, Kristupas Švikas ir Modestas Cielevičius dalyvaudami dviejose plaukimo rungtyse, kiekvienoje iškovojo pirmąsias vietas, pasipuošė aukso medaliais ir pagerino asmeninius rezultatus. Taip pat ir plaukimo turnyro svečiai Kazlų Rūdos ugdymo centro  ir Vilijampolės socialinės globos namų plaukikai bei treneriai džiaugiasi iškovotais medaliais ir prizinėmis vietomis.

Sporto klubo „ATETAS“ vadovė Reda Rokienė nuoširdžiai dėkoja klubo plaukimo trenerei Ingai Zeniauskienei, kuri ne tik kantriai ir ištvermingai kiekvieną dieną dirba su klubo sportininkais, rengia juos varžyboms, tačiau ir buvo vyriausia plaukimo turnyro teisėja bei pagrindinė organizatorė. Didelė ir nuoširdi pagalba teisėjaujant gauta iš Telšių plaukimo ir šiuolaikinės penkiakovės klubo „Ruoniukai“ trenerio Vytauto Mickaus bei sportininkų. Didžiuojamės, jog sporto klubas turi plaukimo turnyro globėją, Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorių Saulių Urboną, kuris pasirūpino plaukimo turnyro „TELŠIŲ TAURĖ“ dalyvių maitinimu. Esame dėkingi Telšių miesto seniūnijai ir seniūnui Kaziui Lečkauskui bei vyriausiajam specialistui Sauliui Staigiui už įsteigtą taurę ir medalius, kurie atiteko kiekvienam turnyro dalyviui. Už nuolatinį prieglobstį po savo mokyklos sparnu, vykdant apdovanojimus jaukioje mokyklos salėje, dėkojame „VILTIES“ centro direktorei Stasei Giedrienei, administracijai bei šaunioms auklėtojoms.

Tikimės, kad kasmetinis sporto klubo „ATLETAS“ plaukimo turnyras „TELŠIŲ TAURĖ“, kiekvienais metais pritrauks vis daugiau dalyvių ir gal kada nors taps net tarptautiniu plaukimo turnyru.

SK „ATLETAS“ vadovė Reda Rokienė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode