Sporto fotografijos konkursas „Greičiau, aukščiau, tvirčiau“

Plungės sporto ir rekreacijos centras skelbia sporto fotografijos konkursą „Greičiau, aukščiau, tvirčiau“. Konkurse dalyvauti gali moksleiviai ir suaugusieji. Konkursas vyks nuo 2017 m. balandžio 11 d. iki lapkričio 17 d.

KONKURSO NUOSTATAI:

  1. Fotografijos konkursą „Greičiau, aukščiau, tvirčiau“ organizuoja Plungės sporto ir rekreacijos centras (toliau – Centras).
  2. Konkurso dalyvių kategorijos:
    1. Plungės rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokiniai.
    2. Suaugusieji.
  3. Konkursas vyks 2017 m. balandžio 11 d. – lapkričio 17 d.
  4. Konkurso temos:
    1. Sportininko portretas
    2. Trenerio portretas
    3. Emocijos sporte
    4. Sportuojantys vaikai
    5. Sportas linksmai
  5. Fotografijos siunčiamos skaitmeniniu JPG formatu. Didžiausios kraštinės ilgis – ne mažiau kaip 2000 pikselių.
  6. Vienas autorius gali siųsti ne daugiau kaip 5 fotografijas (viena nuotrauka neturi viršyti 5 MB). Nuotraukas siųsti el. paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  7. Apdovanoti bus kiekvienos konkursinės temos nugalėtojai. Konkurso rezultatai, nugalėtojų apdovanojimo vieta ir laikas bus skelbiami Centro tinklalapyje www.plungesrc.lt.
  8. Fotografijos, atsiųstos vėliau nurodyto termino, neatitinkančios konkurso tematikos nebus nevertinamos.
  9. Organizatoriai turi teisę be atskiro autoriaus sutikimo ir nemokėdami honorarų atsiųstas fotografijas (nurodant jų autorystę) naudoti nekomerciniais tikslais – konkurso viešinimui (plakatai, katalogai, periodinė spauda ir kt.), eksponavimui parodose, publikavimui internetinėje erdvėje.
  10. Atsiųsdamas fotografijas autorius patvirtina, kad yra konkursui pateiktų fotografijų autorius. Už autorių teisių pažeidimus pagal galiojančius teisės aktus atsako nuotraukas atsiuntę konkurso dalyviai.
  11. Konkursą koordinuoja Centro duomenų įvesties operatorius Giedrius Budginas, tel. 865521921, el. paštas Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Plungės sporto ir rekreacijos centro informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode