Vestuvių muzikantai linksmino viekšniškius

Trečiadienio vakarą Mažeikių politechnikos mokyklos Viekšnių skyriaus salė vos sutalpino visus, norinčius pasiklausyti vestuvių muzikantų linksmų ir lyriškų dainų. Čia vyko vakaras „Visi porom ar be poros“, kuriame dalyvavo grupės iš Plungės, Mažeikių, Šiaulių, Panevėžio ir patys viekšniškiai.

Dovanojo dainas

      Žiūrovai džiaugėsi sulaukę smagios šventės ir kiekvieną grupę sutiko audringais plojimais, kai kurių dainininkų prašė dainas pakartoti ar padainuoti jų dar daugiau.

      Susirinkusiesiems koncertavo „I&D“ iš Panevėžio, „Tomas ir Julius“ iš Plungės, mažeikiškiai „Vita ir Jolanta“ bei Gediminas Kontvainis, „Svajoklis“, „Mini grupė“ iš Viekšnių, grupė „Aura“ iš Šiaulių.

Sveikino jubiliatus

      Pertraukėlėse tarp pasirodymų renginio vedėjai pasakojo apie vestuvių metines, kaip jos vadinamos, demonstravo pagal tai galimas dovanas, sveikino salėje esančias poras, šiemet švenčiančias popierines (1 metai), medines (5 metai), rožines, arba varines (10 metų), perlines (30 metų) ir auksines (50 metų) vestuves.

Surengė loteriją

      Taip pat vyko žiūrovų loterija, kurioje dalyvavo 150 pirmųjų įsigytų bilietų. Du pirmieji dalyviai atsisakė vokelių ir pasiėmė prizus, o trečiajai įteikti visi penki vokeliai, kuriuose buvo ir loterijos bilietas, ir 5 eurai, ir kitokie prizai.

Įteikė nominacijas

      Koncerto pabaigoje visoms dalyvavusioms grupėms įteiktos nominacijos: „Spalvingiausia grupė, „Geriausiai pateisinanti pavadinimą“ ir kitos. Žiūrovų simpatijų daugiausia sulaukė „Svajoklis“.

      Po nominacijų įteikimo visų laukė siurprizas – TV šou „Mes vieno kraujo“ dalyvių pasirodymai. Jolanta iš grupės „Vita ir Jolanta“, jau dalyvavusi TV projekte ir patekusi pas Deivydą Zvonkų toliau mokytis, dainavo Džordanos Butkutės dainą, o „Svajoklis“, dar besiruošiantis filmavimui, pristatė dainininką Simoną Donskovą.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode