Plungės jaunimo organizacija „Krantas“ 2017 m. veiklos sezoną pradeda atjaunėjęs

Vasario 21 d. nevyriausybinės visuomeninės jaunimo organizacijos „Krantas“ komanda savo patalpose (V.Mačernio g. 29, Plungė, II a.) praleido jaukų vakarą su savo globėjais ir draugais, t. y. vietos politikais, verslininkais ir partneriais. Šio susitikimo metu pristatėme 2016 m. įgyvendintas NVO „Krantas“ veiklas bei papasakojome apie artėjančius projektus ir planus.

Antroje vakaro dalyje turėjome jaukų bei smagų pokalbį prie arbatos puodelio, kur kartu su Plungės rajono savivaldybės mero patarėjais Mantu Česnausku ir Gintautu Vaitkevičiumi, savivaldybės Jaunimo reikalų koordinatore Jurga Venckuviene, Plungės suaugusiųjų švietimo centro direktoriumi Adomu Kripu bei savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro direktore Daiva Zablockiene ir jos komanda aptarėme bendradarbiavimo galimybes bei šiuo metu jau planuojamus renginius. Mero patarėjas Gintautas Vaitkevičius iš savo patirties pasidalino daugybe įvairių idėjų, kurios tikrai mus labai motyvavo toliau taip aktyviai veikti vardan mūsų miesto jaunimo!

Dėkojame visiems atvykusiems, kurie savo įtemptose dienotvarkėse rado laiko mums ir mūsų veiklai bei įkvėpė ieškoti modernių sprendimų ateičiai!

NVO „Krantas“ informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode