Kėdainių daugiabučių namų gyventojai gali kreiptis dėl kiemų asfaltavimo

Gyventojai, norintys pirmumo teise susitvarkyti daugiabučio kiemo esamą asfaltbetonio dangą ar šaligatvį ir sutinkantys finansuoti ne mažiau kaip 30 procentų darbų vertės, gali teikti prašymus seniūnijoms. Prašymai priimamai iki 2017 metų gegužės 1 dienos.

Iki balandžio 1 dienos Kėdainių miesto ir rajono gyvenviečių daugiabučių namų bendrijų, kurių gyventojai sutinka prisidėti 30 procentų sumos prie kiemo tvarkymo darbų, pirmininkai gali kreiptis į seniūniją dėl kiemų asfaltavimo darbų.

Kėdainių miesto seniūnijos seniūno Valentino Tamulio teigimu, kadangi pernai miesto seniūnija nesulaukė tokių pageidavimų, todėl kiemų tvarkymui numatytos lėšos buvo paskirstytos taip, kad būtų užlyginta kuo daugiau miesto daugiabučių kiemų duobių. Jeigu ir šiemet miesto seniūnija nesulauks gyventojų pageidavimų savo pinigais bent iš dalies prisidėti prie kiemo sutvarkymo, vėl bus užlyginamos tik kiemų duobės.

Pernai Kėdainių rajone daugiabučių kiemų duobių remontui rajono savivaldybės administracija skyrė iš viso skyrė 70 tūkst. eurų, už kuriuos buvo sutvarkyta 3 615 kv. m. duobių iš kurių: 2991 kv. m. Kėdainių miesto seniūnijoje ir 624 kv. m. Kėdainių rajono kaimiškosiose seniūnijose.

Šiemet daugiabučių namų kiemų remontui iš Kėdainių rajono savivaldybės biudžeto skirta 70 tūkst. Eurų.

Kėdainių rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode