Pasitarimas apie futbolo plėtrą Molėtuose

Molėtų rajono savivaldybėje įvyko rajono vadovų: mero Stasio Žvinio, jo pavaduotojo Mindaugo Kildišiaus, Administracijos direktoriaus Sauliaus Jauneikos ir Lietuvos futbolo federacijos prezidento Edvino Eimonto, Utenos apskrities futbolo asociacijos prezidento Dainiaus Širvio, asociacijos valdybos nario Artūro Rabašausko, Molėtų r. kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus Kęstučio Vaicekausko ir kitų garbių svečių dalykinis susitikimas, kurio metu jie aptarė futbolo ateitį Molėtų krašte.

Pasitarimo metu pasidžiaugta ypač gera rajono sporto infrastruktūra, kalbėta apie vaikų ir jaunimo futbolo pozicijų stiprinimą, naujų jaunimo futbolo plėtros galimybių paieškas, profesionalaus trenerio ir jo asistento paslaugų pirkimą, jų kokybiško ir sisteminio darbo užtikrinimą.

Akcentuota, kad Lietuvos futbolo federacijai yra svarbus vietos valdžios požiūris į sportą, į futbolą, planuojamas finansinis indėlis ir kitokia pagalba, bendruomenės palaikymas siekiant bendro tikslo – futbolo plėtros. „Utenos apskrities futbolo asociacija savo gerąja patirtimi pasiruošusi dalintis su molėtiškiais, nors ir šiandien,“- sakė A. Rabašauskas.

Susitikime taip pat aptartos dirbtinių aikščių atnaujinimo ar įrengimo galimybės, mūsų miesto sporto srities perspektyvos ir bendradarbiavimas su Lietuvos futbolo federacija.

„Dabar mūsų tikslas – ieškoti galimybių ir pasiūlyti kokybišką – futbolo trenerio ir jo asistento – paslaugą mūsų krašto vaikams ir jaunimui, kad į futbolo pasaulį pasinertų ir kuo daugiau anksčiau futbolo nežaidusių vaikų,“– apibendrindamas susitikimą su futbolo bendruomenės atstovais, sakė meras S. Žvinys.

Molėtų rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode