Sveikinimas Lietuvai iš Marijampolės!

Marijampoliečiai vasario 6 d. iš Jono Basanavičiaus aikštės pasiuntė šviesų, jaunatvišką sveikinimą Lietuvai, pasitinkančiai Vasario 16-ąją.

Akcijoje „Sveikinu, Lietuva!“ daugiau kaip 500 moksleivių iš Rimanto Stankevičiaus, „Ryto“, Petro Armino ir „Šaltinio“ pagrindinių mokyklų, Jono Totoraičio progimnazijos, Rygiškių Jono, Šv. Cecilijos, Sūduvos ir Marijonų gimnazijų bei bendruomenės nariai J. Basanavičiaus aikštėje Tautinės vėliavos spalvų fone savimi suformavo šviečiantį žodį LIETUVAI ir bendra šviečiančia instaliacija pasiuntė sveikinimą Vasario 16-osios proga.

Šia akcija, atliepiant į Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės kvietimą „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“, buvo tęsiama Alytaus, Birštono, Prienų sveikinimų iniciatyva „Užrašyk Lietuvos vardą kitaip“. Sveikinimo iniciatyvą marijampoliečiai perdavė Kalvarijos savivaldybei.

Akcija „Sveikinu, Lietuva!“ Marijampolėje prasidėjo renginių, skirtų Vasario 16-ąjai, dešimtadienis.

Marijampoliečiai aktyviai dalijasi sveikinimo Lietuvai iš Marijampolės akcijos nuotraukomis socialiniuose tinkluose kviesdami visus prasmingai ir išradingai paminėti Valstybės atkūrimo dieną.

Marijampolės savivaldybės administracijos Viešųjų ryšių tarnybos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode