Šiaulių meras kreipėsi į STT

Šiaulių miesto meras Artūras Visockas antradienį kreipėsi į Specialiųjų tyrimų tarnybą dėl galimai neskaidrios Šiaulių miesto Tarybos narių veiklos. Elektroniniu paštu miesto vadovas gavo balso įrašą, kuriame galimai girdimas Šiaulių miesto Tarybos narių pokalbis. Įraše politikai tariasi dėl galimai neskaidraus biudžeto lėšų panaudojimo galimybės. Pasak mero, jis kreipėsi į Specialiųjų tyrimų tarnybą, kad nebūtų apkaltintas neskaidrios veiklos dangstymu.

Šiaulių miesto vadovas informavo žiniasklaidos atstovus apie jam atsiųstą balso įrašą dėl kurio buvo kreiptasi į tyrėjus. Pasak mero, sekmadienį gautame pokalbio įraše užfiksuota, kaip Tarybos nariai svarsto galimybę panaudoti galimai neteisėtu būdu įgytas Šiaulių miesto savivaldybės ir Šiaulių universiteto lėšas savo politinės veiklos finansavimui.

„Negaliu toleruoti tokių veiksmų. Kai tapo žinoma apie galimai nusikalstamą miesto Tarybos narių veiklą, buvau priverstas kreiptis į teisėsaugos instituciją. Tikiuosi, kad Specialiųjų tyrimų tarnyba kaip įmanoma greičiau atliks tyrimą ir visuomenei pateiks tyrimo išvadas“, – teigė A. Visockas.

Meras taip pat džiaugėsi Taryboje dirbančių asmenų neabejingumu, kurie nepaisydami skirtingų politinių pažiūrų, informuoja apie galimai vykdomas nusikalstamas veikas.

Šiaulių miesto savivaldybės Tarybos ir mero sekretoriato informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode