Ragina pranešti apie kiemuose paliktus nebenaudojamus automobilius

Kretingos rajono savivaldybės administracijos Civilinės saugos ir viešosios tvarkos skyrius kviečia gyventojus būti supratingus ir įspėja dėl neeksploatuojamų transporto priemonių, paliktų bendrojo naudojimo vietose.

Visi norime, kad mūsų kiemai būtų tvarkingesni ir patogesni, todėl prašome iki šių metų sausio 31 d. pašalinti jums priklausančias neeksploatuojamas, paliktas be priežiūros transporto priemones iš bendrojo naudojimo vietų: daugiabučių namų kiemų, gatvių kelkraščių ir kt.

Gyventojams, nepasirūpinusiems nebenaudojamomis transporto priemonėmis iki nurodytos datos, bus išsiųsti rašytiniai perspėjimai ir grės administracinė atsakomybė pagal LR Administracinių nusižengimų kodekso 414 str. – bauda nuo 70 iki 300 eurų, galimas ir transporto priemonės konfiskavimas.

Gyventojai gali pranešti apie kiemuose paliktas neeksploatuojamas transporto priemones (nurodant gatvę, namo numerį, automobilio markę, spalvą, valstybinį numerį, datą ir laiką, kada pastebėta transporto priemonė, ir, jeigu yra galimybių, pridėti transporto priemonės nuotrauką) Civilinės saugos ir viešosios tvarkos skyriui el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., paštu: Savanorių g. 29a, Kretinga, arba telefonais: (8 650) 65553, (8 445) 55163.

Kretingos rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode