Austrijos pareigūnai antradienį perspėjo, kad dėl numatyto snygio šalyje padidės ir taip didelis sniego griūčių pavojus, šimtams gyventojų jau negalint palikti namų dėl užpustytų kelių.

Kaip pranešė vokiečių naujienų agentūra DPA, pietinėje ir vakarinėje Vokietijos dalyse žmonės ruošiasi gausesniam sniegui, o šiaurinėje pakrantėje esančio Hamburgo gyventojai ruošiasi prognozuojamam potvyniui, kurį gali sukelti ateinanti žiemos audra.

Kaimyniniuose Nyderlanduose judrus Amsterdamo Schipholio oro uostas perspėjo, kad buvo atidėta ar atšaukta daugybė skrydžių. Pavyzdžiui, olandų oro linijos KLM atšaukė 159 reisus tarp įvairių Europos miestų ir Amsterdamo.

Prognozuojama, kad dėl stipraus vėjo ir didelio bangavimo labiausiai nukentės šiaurės vakariniai Olandijos pajūrio regionai. Vietos tarnybos pradėjo tikrinti užtvankas siekdamos įsitikinti, kad jos nėra pažeistos.

Berlynas, sausio 8 d. (AP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode