Parama dėkojame




Sprogimas

Šaldytuvų remontas

Šaldytuvas – buitinės technikos įrenginys, kurį rasite kiekvienuose namuose. Šis įrenginys veikia nuolat, todėl nusidėvėjimas, ar gedimai yra normalus ir dažnai pasitaikantis reiškinys. Šaldytuvo remontas neturėtų būti didelė ir neišsprendžiama problema, kuri sutrikdytų kasdieninį gyvenimą. SALVATA specialistai sutaisys jūsų šaldytuvą kokybiškai ir greitai. Mūsų komandoje dirba kvalifikuoti ir savo darbą puikiai išmanantis specialistai, kurie geba išspręsti dažniausiai pasitaikančius gedimus, bei lengvai susidoroja su sudėtingais, retais, gedimais. Šaldytuvo remontas kurį atlieka mūsų komandos meistrai patenkins visus jūsų poreikius, nes darbas yra atliekamas itin operatyviai. SALVATA specialistai gali atvykti pas jus į namus, jums tereikia paskambinti arba išsiųsti užklausą internetu. Taip pat, galite sugedusi šaldytuvą atvežti į mūsų remonto centrą, kur jums bus suteiktos visos norimos remonto darbų paslaugos. Šaldytuvų remonto darbus atliekame septynias dienas per savaite, visame Vilniaus mieste ir 50 km spinduliu aplink, nes mums rūpi mūsų klientų gerovė.

Dažniausiai pasitaikantis šaldytuvo gedimai: tinkamai neveikiantis termostatas, neįprasti garsai, nesandarus durelių uždarymas, susidaręs šerkšnas, šaldytuvo sienos pasidengusios ledu, dingęs apšvietimas, bei kiti įprastam šaldytuvo veikimui nebūdingi sutrikimai rodo, kad jūsų buitinės technikos įrenginiui reikalingas skubus remontas. Dažnai pasitaiko, kad šaldytuvo remonto tenka laukti labai ilgai, meistrai neatvyksta sutartu laiku, nedirba savaitgaliais, ar švenčių dienomis, dėl ko yra patiriamas didelis diskomfortas, išvaistoma daug maisto produktų, bei susiduriama su neturėjimo kur laikyti greitai gendančius maisto produktus, problema. Norėdami išvengti tokių nesklandumų turite atsakingai rinktis šaldytuvų remonto kompaniją. SALVATA komandos ilgametė darbo patirtis, bei geri klientų atsiliepimai leidžia teigti, jog savo darbą išmanome puikiai ir galime pasiūlyti geriausias, rinkos kainą, atitinkančias, kokybiškas remonto paslaugas, kurios padės ištikus šaldytuvo gedimui. Prisiimame atsakomybę už atliktų darbų kokybę, todėl atlikę remonto darbus, suteikiame garantiją.

Šaldytuvo remonto kainą yra individuali kiekvienu atveju. Remonto darbų kainą susidaro iš gedimo sunkumo, detalių reikiamų taisymui parinkimo, bei taisymo trukmės ir sąlygų. Kiekvieno šaldytuvo gamintojo įrenginys turi savų pliusų ir minusų, daug patirties turinti mūsų meistrų komandą, suremontuos visų žinomiausių gamintojų šaldytuvus. Prieš pradėdami remonto darbus, supažindiname klientą su gedimo sudėtingumu, remonto trukme, bei kitomis su taisymu susijusiomis sąlygomis. Norime užtikrinti, kad klientas suprastų už ką moką pinigus, esame sąžiningi ir atsakingi.

Sugedus šaldytuvui nereikėtų skubėti įsigyti naujo, dažnu atveju, sudėtingai atrodantis šaldytuvo gedimas, yra ne sunkiai išsprendžiamas, todėl galite ne tik sutaupyti pinigų, bet ir toliau džiaugtis, patikimu ir sau įprastu įrenginiu. Įprotis sugedusi daiktą, iš karto keisti nauju, nėra geras. Tokiu elgesiu prisidedama prie ir taip smarkiai išaugusio vartotojiškumo, kuris nėra naudingas mūsų gamtai. Todėl neskubėkite keisti sugedusio šaldytuvo nauju, jei tik įrenginio remontas yra įmanomas, SALVATA meistrai jį atliks.

Šaldytuvų remonto paslaugas galite šioje svetainėje.

21-400

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode