Sprogimas

Kas turėtų būti kiekvienos moters kosmetinėje?

Makiažas – labai individualus dalykas. Vienos gali mėgti labai lengvą, dieninį makiažą, suteikiantį veidui gyvumo ir spindesio, tuo tarpu kitos – vakarinį makiažą, leidžiantį eksperimentuoti ir kaskart pasiekti vis kitokį rezultatą. Kaip galima suprasti, visos moterys yra savitos, tad ir jų norai bei poreikiai makiažo atžvilgiu skiriasi. Tačiau yra tam tikrų makiažo priemonių, kurios tikrai pravers kiekvienai dailiosios lyties atstovei ir kurias rekomenduojama turėti savo kosmetinėje. Kaip tik šiame straipsnyje ir susipažinsime, kokios gi tai priemonės ir kada bei kaip jos gali pagelbėti. 

Blakstienų tušas

Greičiausiai esate atsidūrusi situaciją, kuomet labai skubate ir tinkamai pasidažyti nėra laiko. Tokiose situacijose norisi bent kiek savo išvaizdai suteikti gyvumo ir tam puikiai tinkanti priemonė yra ne kas kita, o blakstienų tušas. Būtent jis gali akimirksniu atverti mūsų žvilgsnį, akis, jas subtiliai paryškinti. Blakstienų tušų galima rasti pačių įvairiausių – ilginančių, tankinančių ar net blakstienas riečiančių. Jį reikėtų pasirinkti pagal tai, kokio efekto labiausiai norite. Taip pat blakstienų tušas gali būti ne tik klasikinės juodos spalvos, bet ir rudas, pilkas, mėlynas ar tamsiai žalias. Nestandartinių spalvų tušai gali dar labiau paryškinti natūralią jūsų akių spalvą, tad jei dar nesate bandžiusi vieno iš jų, būtinai pamėginkite! 

Sausa, biri pudra

Jei turite riebią arba mišrią odą, sausa, biri pudra yra tai, ką jums būtina turėti ne tik namų kosmetinėje, bet ir rankinėje! Būtent šis produktas užfiksuos jūsų makiažą ir padės jam išlikti vietoje žymiai ilgiau nei įprastai. Taip pat ji ypač naudinga tuomet, kai dienos eigoje oda pradeda blizgėti. Nusausinus veidą specialiomis servetėlėmis ir vėl pakartotinai atsargiai užfiksavus jį sausa pudra, jis pasidarys matinis, kaip ir buvo dienos pradžioje. Rinkdamasi šią pudrą, turėkite omenyje, jog ji turi idealiai atitikti jūsų naudojamo makiažo pagrindo atspalvį. Jei visgi bijote suklysti, gera išeitis – bespalvė pudra, kuri nepakeis jūsų veido spalvos. Kaip bebūtų, kad ir kurią iš jų pasirinksite, turėkite omenyje, jog naudoti reikėtų tik nedidelį jos kiekį tam, kad nesusidarytų kaukės efektas bei oda nebūtų per daug išsausinama, neišryškėtų raukšlės.  

Antakių gelis

Priemonė, leisianti greitai ir lengvai suformuoti antakius, švelniai juos paryškins bei išlaikys plaukelius jūsų norimoje vietoje visą dieną. Antakių gelis bus puikus pasirinkimas, kai norite lengvo dieninio makiažo ir turite vos kelias minutes pasidažyti. Visgi, reiktų žinoti ir tai, jog ši priemonė geriau tiks toms moterims, kurios turi vešlesnius antakius. Jei tuo pasigirti negalite, nenusiminkite, papildomai panaudojus antakių pieštuką ar šešėlius gausite tikrai ne ką prastesnį variantą.

Makiažo pagrindas

Kasdien makiažo pagrindas tikrai nėra reikalingas visoms moterims. Tačiau tikrai visoms atsiranda tokių atvejų – pasimatymas, vakarėlis ar gimtadienis, kada jis išties gali praversti. Priklausomai nuo jūsų odos būklės, makiažo pagrindą galite rinktis iš stipriai, vidutiniškai ir lengvai maskuojančių. Jei turite aknę, greičiusiai jums prireiks stipriau maskuojančio makiažo pagrindo, tuo tarpu, jei norite tik sulyginti odos spalvą, geras pasirinkimas bus BB kremas. Be viso to, prieš perkant būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kokiam odos tipui makiažo pagrindas yra tinkamas. Tai be galo svarbu dėl to, nes sausos odos savininkėms, panaudojusioms riebiai odai skirtą priemonę, gali pradėti itin šerpetoti veidas, atsirasti raudonis. Tuo tarpu, riebiaodės, užsitepusios sausai odai skirtą pagrindą, iš karto pastebės smarkų veido blizgesį. Tad, makiažo pagrindą rinkitės labai atsakingai!

Skaistalai

Skaistalai yra ta makiažo priemonė, kuria nesunkiai veidui suteiksite gyvumo ir spindesio. Jų atspalvių yra tikra begalybė! Visgi, tikrai ne visi tiks jums, todėl nusistatyti geriausią atspalvį reikėtų pagal savo veido odos toną. Jei jūsų oda turi šalto atspalvio, geriau tiks visi rožiniai atspalviai. Tuo tarpu, jeigu iš prigimties esate šilto tipo, rinkitės persikinius skaistalus. Taip galėsite būti užtikrinta, jog pasirinkti skaistalai geriausiai tinka jums bei jog visas bendras vaizdas atrodo harmoningai.

Taigi, turėdama šias 5 priemones savo kosmetinėje, galėsite išsiversti bet kurioje situacijoje bei nesunkiai pasidaryti makiažą. Kaip bebūtų, jei pastebėjote, jog kažkurios priemonės neturite, didelį dekoratyvinės kosmetikos pasirinkimą galite rasti „Varlė“ parduotuvėje!

21-370

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode